Over

Mijn halve leven werk ik met mensen, mode en kleur. Ik vind het heerlijk om ertoe bij te dragen dat mijn klanten zich lekker voelen in datgene wat zij dragen. Wanneer je lekker in je vel zit zul je dit ook uitstralen! Het gaat niet om jong, slank ect. Mijn uitdaging is het optimaliseren van je figuur door stijl en kleuradvies en soms nèt een beetje uit je comfort zone. Ik werk voor mannen én vrouwen.

Mijn kracht is het mijzelf kunnen inleven in de persoon met/voor wie ik werk. Niet perse de laatste mode volgen, geen copy van anderen creëeren, maar vinden van wat echt bij je past.

Ook zakelijk kan ik een belangrijke (kleding) rol spelen, wat straal je uit met je kleding? Welke kleuren maken je te streng of juist te zacht? Ga je onderhandelen of juist een coachingsgesprek in? Allemaal factoren waarbij kleding een grote rol speelt.

Uiteraard moet er in alle gevallen een “klik” zijn, daarom is een intake gesprek onderdeel van de eerste afspraak. Zo’n gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden wanneer het aan tijd ontbreekt.

Ik hoop je snel te kunnen begroeten voor een nadere kennismaking!

groet-carry