Online Kledingadvies

Weinig tijd en toch advies?
Wanneer je snel advies nodig hebt zijn de online diensten van YOURPS wellicht een uitkomst.

Online kledingadvies M/V

Een belangrijke afspraak, presentatie of feestje en geen idee wat je aan moet trekken? Je bent geneigd snel iets nieuws te kopen, maar dat is meestal echt niet nodig! Via skype of face-time kan ik je adviseren welke outfit uit je eigen garderobe uitstekend geschikt is voor de gelegenheid.

€ 10,00 voor 10 minuten *

Online shoppingadvies M/V

Geen tijd om te shoppen? Samen met Carry bespreek je wensen ten aanzien van de gewenste aankopen. YOURPS maakt een selectie vanuit het overweldigende aanbod van online winkelen en via mail ontvang je de mogelijkheden waar deze artikelen te verkrijgen zijn. Op deze manier heb je snel de aankopen in huis en geen uren kwijt om auto te parkeren en winkel-in-winkel-uit te moeten om te vinden waar je naar zoekt.

€ 10,00 voor 10 minuten *

Online figuuranalyse M/V

Vraag je je af waarom sommige kledingstukken je niet flatteren? Bespreek dit eens tijdens een online figuuranalyse. Niet het aantal kilo’s dat je weegt of kledingmaat zijn relevant. Het is belangrijk om te weten hoe je schouders, borsten, taille, heupen, billen en benen zich tot elkaar verhouden. Op basis van die informatie kunnen we bepalen welk figuurtype je bent. En hoe je bepaalde lichaamsonderdelen meer kunt accentueren en op andere lichaamsdelen minder de nadruk legt. Tijdens deze online figuuranalyse bespreken we ook welke stoffen, motieven en accessoires het beste passen bij jouw figuur.

€ 10,00 voor 10 minuten *

* exclusief BTW