100% Tevredenheidsgarantie

Ik heb gemerkt dat het voor sommige mensen een drempel is om contact op te nemen. Je stelt jezelf misschien wel de vraag of wij je echt kunnen helpen bij het vinden van de juiste stijl of dat wij kleding kunnen vinden die echt bij je past. Wij kleden je nooit alleen volgens de mode of zoals wij er zelf uit zien. De persoon staat bij ons centraal en wij kiezen de stijl die het beste bij jou persoonlijkheid past!

Tijdens de intake geef ik je een eerlijk en helder verhaal van wat je kan verwachten. Omdat ik overtuigd ben van de resultaten en mijn klanten altijd erg tevreden zijn geef ik graag 100% tevredenheidsgarantie!

Ervaringen

Wiesje Hallewas www.weddingenplanning.nl
Carry is leuke vak vrouw waar ik met veel plezier een aantal keer per jaar mee pad ga.
Van klerenkast uitmesten tot en met de speurtocht naar een galajurk laat Carry maar schuiven.
Een mens is een gewoonte dier en ook ik ben geneigd terug te vallen op “eigen” merken en kleuren.
Al menigmaal heeft Carry mij verrast door met een totaal andere outfit uit de rekken te komen dan ik zelf gepakt zou hebben.
Ook met het doorlopen van mijn kleding kast zijn er ook al verrassende creaties gemaakt.
Ze houdt rekening met mijn lengte, favoriete kleuren , stijl, privé en zakelijke outfit keuze.
Een plezier om mee te winkelen en dat voor iemand die winkelen niet hoog op haar favoriet lijstje heeft staan.
Carry heeft ookal menig (schoon)moeder van de bruid in de zoektocht naar mooie en stijlvolle outfit geholpen.
Zodat ook zij straalden op de huwelijksdag van hun zoon of dochter.
Begin jezelf gewoon eens een cadeautje te geven en vraag Carry te helpen met het opruimen van je kledingkast.
Daar wordt je vrolijk van!
November 2014

Karin 60+
1. Ik heb zelf slecht gevoel voor mogelijke combinaties, terwijl jij ze zo uit mijn kast te voorschijn tovert.
2. Ook wijs je me op wat er aan mijn garderobe ontbreekt. Dit is vaak buitengewoon nuttig.
3. En alles gaat snel en is ook nog heel gezellig.
November 2014

Ilse Buys, 50 jaar, ICT-er bij O’Neill international
Op de een of andere manier weet Carry toch net weer leuke dingen voor mij te kopen. Ze voelt me goed aan, en weet ook wanneer het tijd is om iets nieuws te proberen. Soms gaan we samen winkelen en ook koopt ze alleen kleding voor mij. Of Carry belt mij op vanuit een winkel, omdat ze daar iets heel leuks voor mij heeft gezien en vraagt of ze dat voor mij zal meenemen. Echt te gek natuurlijk!
September 2014

Pauline Krom www.bijzonderetrouwceremonie.nl
‘Na een leuke ontmoeting op een beurs wilde ik graag met Carry aan de slag.
De eerste afspraak was het doornemen van mijn kast en na een kopje koffie ging ze voortvarend en respectvol aan de slag.
Hieruit kwam een wensenlijstje voor het shoppen, dat we gezellig samen zijn gaan doen. Goed voorbereid gingen we op pad en ik vond het naast gezellig, ook heel ontspannen shoppen. Carry wist precies wat ik nodig had en waarmee in mijn kast dat dan weer het best combineerde. Ongelofelijk hoe zij meer overzicht bleek te hebben dan ik.
Praktische tips, leuke combinaties en je behoedzaam uitdagen om een stapje verder te kijken dan je gewend bent, zorgen ervoor dat het leuk is om met Carry te shoppen, maar ook dat je thuiskomt met draagbare en goede combinaties en tips waarmee je verder kunt. Overigens biedt Carry ook op afstand en met haast uitstekende service, zodat je makkelijk kleding kunt bestellen via internet.
Kortom: niet twijfelen, gewoon doen!’
September 2013

Ernelies Plant, 40 jaar
Ik heb ontzettend genoten van mijn dag met Carry! Deels omdat het een kadootje is om zo’n dag voor jezelf te hebben. Deels omdat Carry een gaaf persoon met een goeie professionele kijk op kleding is, met wie het oprecht leuk is mee onderweg te zijn. Carry is praktisch en zakelijk en kijkt heel goed naar de persoon en adviseert van daaruit wat past. En deels omdat het mij enorm veel heeft opgeleverd qua inzichten en kooptips.
De analyse van mijn kledingkast, was een erg inzichtelijke start (ik weet nu waarom ik nooit wist wat ik aan moest trekken terwijl ik toch zoveel heb). En tevens heel handig en richtinggevend voor het shoppen, omdat Carry mij heeft geholpen om veel gerichter te kiezen en kopen van spullen die elkaar (en de dingen in mijn kast) aanvullen. Met een aantal aankopen, kan ik opeens heel veel mooie nieuwe combinaties maken.
Een echte aanrader, die de investering waard is, omdat het veel miskopen in de toekomst kan schelen! Ik sta nog steeds elke ochtend voor de kast met de vraag wat zal ik aantrekken, alleen nu omdat ik niet kan kiezen tussen al die mooie combies :-).
September 2011

Cornelie Egelie-Sprenger, Wassenaar 41 jaar
“Na drie jaar in Schotland gewoond te hebben -waar de mode om te huilen is- en 8 maanden op slippers gelopen te hebben in Australie, was het hoog tijd dat Carry mij “onder handen nam”. Carry’s eigen stijl is niet perse mijn stijl. Maar dat hoeft ook niet. Een goede voetbal coach hoeft geen goede voetballer te zijn.
Samen zijn we met twee grote koffers naar de ZARA gegaan. Daar heeft Carry mij fantastisch geholpen: 1. zij zorgde ervoor dat ik de juiste kleren in handen kreeg en 2. ik kon rustig in het pashokje blijven staan. Zij wisselde de maten indien nodig. Ik heb een degelijke smaak met vele rood/wit/blauw tinten. Zeg maar het Tommy Hilfiger type. Carry heeft mij geadviseerd iets vrouwelijker voor de dag te komen met meer wit en beige tinten. Ook legde zij mij uit dat strakke broeken mij prima staan. Zoiets had ik zonder Carry nooit aangeschaft.
Ik moet zeggen dat dat een schot in de roos was! Ik ben zeer tevreden met de adviezen die Carry mij heeft gegeven. Soms verval ik weer in het conservatieve en dan denk ik aan Carry die zachtjes in mijn oor fluistert: “Cornelie, ga niet meteen op safe, durf eens iets anders aan!”
April 2011

Annette Pronk Pronk – coaching 56 jaar
In augustus ging mijn oudste zoon trouwen, en zo’n feestelijke dag vraagt om iets anders dan mijn gebruikelijke broek met trui of vest of colbertje. Winkelen is niet mijn favoriete bezigheid, al ben ik wel altijd heel blij als ik iets leuks heb gevonden.
Carry kende ik van een cursus, en we konden ook toen meteen goed met elkaar opschieten. Ik merkte dat ze heel spontaan en ook heel gedegen is, veel voorstellingsvermogen heeft, en er zelf heel leuk uitziet. Dus toen heb ik haar gevraagd: Carry, wil jij met mij mee gaan kijken? We spraken af op een vroege zaterdagmorgen in den Haag, en begonnen met een cappuccino in ’t Gouden Hooft. Carry had een koffertje bij zich met kleren waarvan ze dacht dat ze me zo zouden passen, en ook nog geschikt zouden zijn voor de grote dag.
Vroeg in de morgen wist zij wel een winkel waar we konden passen, en met haar trolley togen we daar naar toe. Het was echt een feestje. Eigenlijk alles had ik aan kunnen trekken (en ik was verbaasd, want daar had ik zelf meerdere dagdelen voor nodig gehad…) Eén jurk werd het, samen met een colbertje voor overdag en tussendoor kwam Carry met een rode jurk uit de uitverkoop (pas ’m even, heel goedkoop). Vuurrood, en dat heb ik anders nooit, en het bleek me heel goed te staan.
En dan de accessoiretocht! Ik viel van de ene verbazing in de andere, toen ik in mijn eigen stad allerlei winkeltjes ontdekte die ik niet kende, en blij en gelukkig naar huis ging met shawltjes, kettingen, armbanden etc. (dit is jouw kleur, o, dat kleurt wel mee, en het was allemaal waar). Ik kreeg veel complimenten en vaak vertelde ik van de onvergetelijk gezellige tocht door Den Haag. Ik kan het iedereen aanbevelen, en ook mijzelf want deze winter hoop ik weer zo’n tocht te maken met Carry, al is het nu niet voor een bruiloft.
Juni 2011

Mark Wieringa, 30 jaar, accountmanager bij interieurarchitecten bureau Graziosi Progetti.
Wat betreft de avond zelf waarop we op pad zijn geweest heb ik eigenlijk alleen maar positieve herinneringen aan over gehouden. Ik vond het erg prettig dat we even een drankje hebben gedaan voor we op pad gingen, zodat we even konden “wennen”. 
Het voelde al snel als een gezellig gebeuren, eerder dan een verplichting. Je stelde me vrij snel op mijn gemak en hierdoor verliep de avond soepel. Mede door jou voorbereidingen was al snel duidelijk welke kant we op gingen.
Wat betreft de kleding zelf denk ik dat we absoluut spullen hebben aangeschaft die bij me passen en die ik zeker met plezier draag. (op het sjaaltje na dan, daar kan ik gewoon niet aan wennen en voel me niet prettig ermee.) Het heeft er in ieder geval in geresulteerd dat ik met plezier een pak(ken) draag, ook privé. Ik heb er de afgelopen feestdagen gestyled bijgelopen. Ik koop privé ook meer “nette” kleding…
Neemt niet weg dat ik nog steeds erg veel van mijn gympies hou en er ook nog graag casual bij loop… maar dat moet ook kunnen. Ik blijf Mark, lol.
Al met al was het een positieve ervaring.
Oktober 2009

Eric Oostdam, 49 jaar, manager bij HSM Steel Structures
M.b.t. het shoppen zelf;
Afspreken datum en plaats ging soepel; voldoende flexibel en op jouw voorstel uiteindelijk op een zaterdag in Wassenaar. Wassenaar is ok; gezellige winkelstraten, leuk publiek, goede parkeermogelijkheden en een aantal leuke winkels. Afspreken met een kop koffie in een brasserie is uitstekend, dit breekt het ijs.
Een nadeel van de winkel voor casual kleding vond ik dat ze weinig keuze hadden in broeken met mijn maat. Uiteindelijk is de broek die op maat gemaakt zou worden niet gelukt en kreeg ik hiervoor mijn geld terug. Verder leuke kleding gezien en gekocht. De trui heb ik (tegen mijn gewoonte) inmiddels een paar keer gedragen en leuke reacties op gehad. Stropdassen en overhemden zijn ook in orde.
Belangrijk in het geheel vond ik het advies over de maat, zeker voor mensen met ‘afwijkende maten’ is dit een valkuil (omdat er minder keuze is ben eerder geneigd iets te accepteren). Het shoppen verliep effectief, het programma (naar welke winkels) stond vast en ook het uitzoeken ging vlot. Voor mij persoonlijk wel prettig want shoppen is niet mijn hobby, maar daar zullen ook wel andere meningen over zijn.
September 2008

Miep Schuuring, 69 jaar en druk met haar 4 kleinkinderen, schilderles en vriendinnen.
Toen ik een jaar geleden mijn knie had gebroken hoorde ik via via over YOURPS. Aan het einde van mijn revalidatie was ik wel toe aan wat nieuwe kleding, maar ik was nog te slecht ter been om zelf op pad te gaan. 
Ik belde Carry en binnen een week kwam ze met een aantal kledingstukken aan, legde mij uit hoe ik ze het best kon combineren en had een leuke mix van merken en prijzen meegenomen. Gelukkig ben ik nu weer goed ter been, maar 1 of 2 maal per jaar bel ik haar toch om nog even gezamenlijk te gaan shoppen.
Januari 2008

Moniek de Zwart, 43 jaar, purser bij een internationale luchtvaart maatschappij en moeder van 3 kinderen.
Ik kende Carry al heel wat jaren van het sporten en vond dat ze zich altijd zo leuk wist te kleden. Toen Carry met YOURPS begon was ik dan ook een van haar eerste klanten, want hoewel ik over de hele wereld mijn kleding kan kopen, liep ik toch regelmatig vast met het idee: het is te saai.
Na een kledingkast evaluatie en aantal adviezen van Carry heb ik mijzelf voor een aantal miskopen kunnen behoeden en zelf een aantal nieuwe kledingstukken aangeschaft met in mijn achterhoofd de adviezen van mijn “personal stylist”.
April 2007

Benno de Vries, 38 jaar, werkzaam bij British Patroleum en vader van 2 kinderen.
Ik probeer vaak zelf mijn kleding te kopen, meestal pak ik dan weer hetzelfde als alle voorgaande keren terwijl ik me had voorgenomen iets actueler te kopen. Na een intake en een gezamenlijke koopsessie heb ik nu een aantal nieuwe kledingstukken aangeschaft waarin ik mij lekker voel en toch meer van deze tijd gekleed ga.
September 2007